TIINA KAPELA | KURIKKA, PANTTILA

Talovanhus kosi
kurikkalaiseksi

”Tiesin heti, että tämä on minun taloni. Sanoin työkaverilleni, että älä päästä minua sisään. Vuonna 1858 rakennettu pohjalaistalo oli juuri sitä, mitä olin elämältäni etsinyt. Hyvää tunnelmaa, tilaa ja sopivankokoisen saneeraushaasteen.

 

Olin tehnyt ammatikseni asuntokauppoja yli kymmenen vuotta, ja olin saanut kyllikseni epäsäännöllisestä 24/7-työtavasta. Jätin ansiotyöni ja toimin nyt kirjailijana.

 

Nautin, kun voin tehdä töitä kotikonttorissani Kurikan Panttilassa. Pohjalaistalon 185 neliössä ja sen pihapiirissä on tilaa monenlaiselle puuhalle.”

Tiina Kapela
kirjailija

Kiinnostaako koti vanhassa pohjalaistalossa?
Minä onnistuin toteuttamaan unelman yksinhuoltajaäitinä. Kysy, jos haluat kuulla urakasta lisää.

  • Viestisi lähetetään sähköpostiini ja pyrin vastaamaan muutaman päivän kuluessa. Mikäli olen matkan tai muun syyn takia estynyt vastaamasta, varahenkilönäni toimiva varahenkilönäni toimiva Kurikan kaupungin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä. Tietojasi ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.

Kurkkaa.fi on Kurikan kaupungin asumisen kanava, jossa pääset tutustumaan eteläpohjalaiseen elämisen meininkiin ja alueen  tarjoamiin mahdollisuuksiin.    Käy rohkeasti sisään.

Jenni Latva

KURIKKA

Kysy meiltä

Kurikan kaupungin tiimi >

Riikka Svärd

KURIKKA

Niina ja Olavi Kandolin

KURIKKA

Sinun kotisi?

Kerro millaista kotia etsit >

Janne ja Virpi Keski-Valkama

JALASJÄRVI

Juhani ja Elli Koskinen

JALASJÄRVI

Teija ja Milla Valkama

JALASJÄRVI

Anna-Liisa Myllymäki

JURVA

Janne ja Viivi Leppiniemi

KURIKKA

Leena ja Jukka Ujainen

KURIKKA