TEIJA JA MILLA VALKAMA | JALASJÄRVI, RAJALA

Hirsitalo nousi
tontille vartissa

”Seisoin tuossa tiellä, kun sitä tuotiin rekan lavetin kyydissä. Se oli erikoinen ja tunteikas hetki: 15 minuutissa talo oli paikoillaan ja valmis asuttavaksi. Jopa kodinkoneet ja kiinteät kalusteet paikoillaan.

 

Olin eron jälkeen etsinyt kodikseni vanhaa taloa Jalasjärveltä, kunnes menimme tyttäreni Millan kanssa Seinäjoen asuntomessuille ja ihastuimmekin uuteen. Messuilla oli esittelytalona Maanhongan 79-neliöinen siirrettävä hirsitalo, josta oli mahdollisuus jättää tarjous messujen jälkeen.

 

Ostin äkkiä tontin tästä peltomaisemista Rajalan asuntoalueelta. Palvelut ovat lähellä ja olemme kotiutuneet loistavasti, mutta mikä parasta, talon voi ottaa jälleen mukaan ja siirtää uuteen paikkaan, jos joskus rupeaa siltä tuntumaan.”

Teija Valkama
Opiskelija

Tästä ei rakentaminen enää helpommaksi muutu.
Kysy, jos haluat kuulla lisää taloprojektista tai asumisesta Jalasjärvellä.

  • Viestisi lähetetään sähköpostiini ja pyrin vastaamaan muutaman päivän kuluessa. Mikäli olen matkan tai muun syyn takia estynyt vastaamasta, varahenkilönäni toimiva Kurikan kaupungin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä. Tietojasi ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.

Kurkkaa.fi on Kurikan kaupungin asumisen kanava, jossa pääset tutustumaan eteläpohjalaiseen elämisen meininkiin ja alueen  tarjoamiin mahdollisuuksiin.    Käy rohkeasti sisään.

Jenni Latva

KURIKKA

Kysy meiltä

Kurikan kaupungin tiimi >

Riikka Svärd

KURIKKA

Sinun kotisi?

Kerro millaista kotia etsit >

Janne ja Virpi Keski-Valkama

JALASJÄRVI

Juhani ja Elli Koskinen

JALASJÄRVI

Janne ja Viivi Leppiniemi

KURIKKA