RIIKKA SVÄRD | KURIKKA, KESKUSTA

Teatteri vei mennessään

”Minulla on täällä Kurikassa kaksi rakasta perhettä: oma perhe ja teatteriperhe. Asumme jokimaisemissa parin kilometrin päässä Kurikan keskustasta, ja meillä on kolme lasta. 13-vuotias Samuel asuu vielä kotona, aikuiset tytöt ovat muuttaneet omilleen.

 

Miehelläni Jukalla ja lapsilla on hyvin liikunnalliset harrastukset, mutta minut vei mennessään teatteri neljä vuotta sitten. On mukava kuulua porukkaan, jossa eri-ikäisistä ihmisistä muodostuu näin tiivis yhteisö.

 

Kurikasta en muuttaisi pois ikipäivänä. Meitä asuu täällä koko lähisuku: vanhemmat ja kolme sisarusta perheineen. Heitä kaipasin, kun asuimme viitisen vuotta Helsingissä. On ihanaa, kun voi antaa ja saada omilta sukulaisiltaan apua ja ystävyyttä, kun kaikki ovat lähellä.”

Riikka Svärd

Etsitkö kotia Kurikasta tai kiinnostaako harrastajateatteritoiminta? Kysy, niin kerron lisää.

  • Viestisi lähetetään sähköpostiini ja pyrin vastaamaan muutaman päivän kuluessa. Mikäli olen matkan tai muun syyn takia estynyt vastaamasta, varahenkilönäni toimiva Kurikan kaupungin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä. Tietojasi ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.

Kurkkaa.fi on Kurikan kaupungin asumisen kanava, jossa pääset tutustumaan eteläpohjalaiseen elämisen meininkiin ja alueen  tarjoamiin mahdollisuuksiin.    Käy rohkeasti sisään.

Jenni Latva

KURIKKA

Kysy meiltä

Kurikan kaupungin tiimi >

Sinun kotisi?

Kerro millaista kotia etsit >

Janne ja Virpi Keski-Valkama

JALASJÄRVI

Juhani ja Elli Koskinen

JALASJÄRVI

Teija ja Milla Valkama

JALASJÄRVI

Janne ja Viivi Leppiniemi

KURIKKA