NIINA JA OLAVI KANDOLIN | KURIKKA, KESKUSTA

Kartano Kurikan juurilla

”Olen Rinta-Kurikan tilan 18. isäntä. Minulla on kunnia ja velvollisuus pitää asuttuna kartano, jonka esi-isäni ovat yksi toisensa jälkeen onnistuneet siirtämään sukupolvelta toiselle. Totta on, että yli 500 vuotta vanhan talon ylläpito vaatii työtä ja uhrauksia, mutta me Niinan kanssa olemme toiminnan ihmisiä.

 

Toisaalta elämä täällä on älyttömän helppoa, kun asumme kivenheiton päässä kirkolta, keskustan palveluista ja lasten harrastuksista. Missä muualla voi pitää hevostilaa keskellä kaupunkia?

 

Aikoinaan Kyrönkankaan talvi- ja kesätien risteykseen rakennetun talon pihapiirissä on aina riittänyt kulkijoita: kauppiaita, aatelisia ja muita vieraita. Sillä tavalla tykkää meidänkin seitsenhenkinen perhe elää, yhteisöllisesti avoimin ovin.”

Olavi Kandolin
käynnissäpitäjä/nuorisotyöntekijä

 

Niina Kandolin
yrittäjä, Rinta-Kurikan ratsutila

Harkitsetko muuttoa Kurikkaan? Kerromme mielellämme, miltä kaupunki näyttää lapsiperheen näkökulmasta.

  • Viestisi lähetetään sähköpostiini ja pyrin vastaamaan muutaman päivän kuluessa. Mikäli olen matkan tai muun syyn takia estynyt vastaamasta, varahenkilönäni toimiva Kurikan kaupungin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä. Tietojasi ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.

Kurkkaa.fi on Kurikan kaupungin asumisen kanava, jossa pääset tutustumaan eteläpohjalaiseen elämisen meininkiin ja alueen  tarjoamiin mahdollisuuksiin.    Käy rohkeasti sisään.

Jenni Latva

KURIKKA

Kysy meiltä

Kurikan kaupungin tiimi >

Riikka Svärd

KURIKKA

Tiina Kapela

KURIKKA

Sinun kotisi?

Kerro millaista kotia etsit >

Janne ja Virpi Keski-Valkama

JALASJÄRVI

Juhani ja Elli Koskinen

JALASJÄRVI

Teija ja Milla Valkama

JALASJÄRVI

Anna-Liisa Myllymäki

JURVA

Janne ja Viivi Leppiniemi

KURIKKA

Leena ja Jukka Ujainen

KURIKKA