LEENA JA JUKKA UJAINEN | KURIKAN KESKUSTA

Urbaanisti keskellä Kurikkaa

”Meillä on viisi aikuista lasta ja kahdeksan alle kouluikäistä lastenlasta. He kaikki asuvat Helsingissä, joten monta kertaa olemme vaimoni Leenan kanssa miettineet, pitäisikö meidänkin suunnata sinne.

 

Mutta se ei vaan tunnu oikealta. Meillä on täällä verkostot, ystävät ja viihtyisä omakotitalo kaupungin keskustassa, kävelymatkan päässä kaikista palveluista. Leenalla on työhuone kotona, ja lapset kuulivat aikoinaan aamiaispöytään, kun koulun kellot soivat.

 

Täällä yrittäjät puhaltavat yhteen hiileen ja asioihin pääsee aidosti vaikuttamaan vapaaehtoistyön kautta. Varmaan olisin ihan hukassa jossain muualla.”

Jukka Ujainen
mediamyyjä

 

Leena Ujainen
yrittäjä, YES YES -lastenvaatteet

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää Kurikasta ja kurikkalaisuudesta.
Laitamme mieluusti verkostomme jakoon.

  • Viestisi lähetetään sähköpostiini ja pyrin vastaamaan muutaman päivän kuluessa. Mikäli olen matkan tai muun syyn takia estynyt vastaamasta, varahenkilönäni toimiva Kurikan kaupungin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä. Tietojasi ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.

Kurkkaa.fi on Kurikan kaupungin asumisen kanava, jossa pääset tutustumaan eteläpohjalaiseen elämisen meininkiin ja alueen  tarjoamiin mahdollisuuksiin.    Käy rohkeasti sisään.

Jenni Latva

KURIKKA

Kysy meiltä

Kurikan kaupungin tiimi >

Riikka Svärd

KURIKKA

Niina ja Olavi Kandolin

KURIKKA

Tiina Kapela

KURIKKA

Sinun kotisi?

Kerro millaista kotia etsit >

Janne ja Virpi Keski-Valkama

JALASJÄRVI

Juhani ja Elli Koskinen

JALASJÄRVI

Teija ja Milla Valkama

JALASJÄRVI

Anna-Liisa Myllymäki

JURVA

Janne ja Viivi Leppiniemi

KURIKKA