JUHANI JA ELLI KOSKINEN | JALASJÄRVI, KIVISTÖNKYLÄ

Navetasta korukauppaan

”Muutin Kurikan Jalasjärvelle miehen perässä yli kuusi vuotta sitten Oulusta. Opiskelin Ilmajoella agrologiksi, ja tuntui luontevalta aloittaa tilanpito Juhanin kotitilalla Kivistönkylässä.

 

Puuhaa riittää, sillä meillä on yhteensä kolme yritystä. Minulla on korukauppa Jalasjärven kirkonkylässä, Juhanilla asennusfirma, ja maatilaa pyöritämme yhdessä.

 

Täällä on todella yrittäjämyönteistä, on ollut helppo perustaa näitä yrityksiä, tutustua kollegoihin ja saada apua. Kotiäitivaiheessa kaipasin seuraa, kun lapset Gabriel (2) ja Sakeus (4) syntyivät. Sekin järjestyi, kun neuvolan kautta perustettiin ryhmä muualta muuttaneille äideille.”

Elli Koskinen
yrittäjä, koru- ja lahjakauppa Hopeinen Kuu

 

Juhani Koskinen
yrittäjä, Farm Install Oy

Pari sukulaistamme on jo muuttanut Kurikkaan meidän perässä.
Ota yhteyttä, jos tänne muuttaminen kiinnostaa.

  • Viestisi lähetetään sähköpostiini ja pyrin vastaamaan muutaman päivän kuluessa. Mikäli olen matkan tai muun syyn takia estynyt vastaamasta, varahenkilönäni toimiva Kurikan kaupungin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä. Tietojasi ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.

Kurkkaa.fi on Kurikan kaupungin asumisen kanava, jossa pääset tutustumaan eteläpohjalaiseen elämisen meininkiin ja alueen  tarjoamiin mahdollisuuksiin.    Käy rohkeasti sisään.

Jenni Latva

KURIKKA

Kysy meiltä

Kurikan kaupungin tiimi >

Riikka Svärd

KURIKKA

Sinun kotisi?

Kerro millaista kotia etsit >

Janne ja Virpi Keski-Valkama

JALASJÄRVI

Teija ja Milla Valkama

JALASJÄRVI

Janne ja Viivi Leppiniemi

KURIKKA