JENNI LATVA | KURIKKA, OPPAANMÄKI

Paapan kaupasta kasvoi koti

”Tämä talo rakennettiin paapalle osuuskaupaksi 50-luvulla ja myös mummu pyöritti täällä postia 80-luvulle asti. Vuonna 2003 päätimme mieheni Tommin kanssa ostaa sen itsellemme ja aloitimme remontin, joka tuskin koskaan päättyy, kun katon alla on 500 neliötä.

 

Tuntuu oikealta asua täällä, missä yhdistyvät minun sukuni historia ja meidän itse rakentamamme historia. Aina vain vintiltä putkahtelee esiin vanhoja kaupan tavaroita ja puutarhasta mummun istuttamia kukkia. On hauskaa, kun isovanhemmat muistuttelevat näin olemassaolostaan.

 

Saamme asua maaseudun idyllissä, mutta samalla valtatien varressa. Täältä on hyvät yhteydet kulkea kaikkialle, minne on tarve mennä. On myös arvokasta, että lapsemme saa leikkiä lapsuutensa leikit näissä väljissä maisemissa.”

Jenni Latva
valokuvaaja

 

Tommi Latva
automaatioinsinööri

Suunnitteletko remonttiprojektia tai kiinnostaisiko muutto maalle? Kerromme mielellämme kokemuksistamme.

  • Viestisi lähetetään sähköpostiini ja pyrin vastaamaan muutaman päivän kuluessa. Mikäli olen matkan tai muun syyn takia estynyt vastaamasta, varahenkilönäni toimiva Kurikan kaupungin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä. Tietojasi ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.

Kurkkaa.fi on Kurikan kaupungin asumisen kanava, jossa pääset tutustumaan eteläpohjalaiseen elämisen meininkiin ja alueen  tarjoamiin mahdollisuuksiin.    Käy rohkeasti sisään.

Kysy meiltä

Kurikan kaupungin tiimi >

Riikka Svärd

KURIKKA

Sinun kotisi?

Kerro millaista kotia etsit >

Janne ja Virpi Keski-Valkama

JALASJÄRVI

Juhani ja Elli Koskinen

JALASJÄRVI

Teija ja Milla Valkama

JALASJÄRVI

Janne ja Viivi Leppiniemi

KURIKKA