JANNE JA VIRPI KESKI-VALKAMA | JALASJÄRVI, ARKKUVUORI

Mökkielämää
modernissa kodissa

”Kun ostimme hehtaarin suuruisen tontin Jalasjärven Arkkuvuorelta, mietimme pitkään, että uskallammeko lähteä rakentamaan taloa keskelle metsää. Urakkaan kuului myös oman tien rakentaminen ja rakennuspaikan raivaaminen. Meitä arvelutti, riittävätkö voimat ja varat näin isoon urakkaan.

 

Jälkeenpäin katsottuna asiat sujuivat mallikkaasti, kiitos suvun ja ystävien tukiverkon. Ammattilaisia löytyi joka rakennusvaiheeseen yllättävän läheltä.

 

Pari kilometriä Jalasjärven keskustasta sijaitseva talomme on miksaus modernia kotia ja mökkielämää. Kotimme ikkunoista avautuva näköala muistuttaa Lapin maisemaa. Pihapiiristä löytyvät meille tarpeelliset jutut: ympäröivä metsä seikkailuineen, yläterassi paljuineen ja kesämaja kokkailuun.”

Janne Keski-Valkama
yrittäjä, Jalasjärven Pesula

 

Virpi Keski-Valkama
yrittäjä, parturi-kampaamo Pikkupiika

Harkitsetko taloa keskelle metsää luonnon rauhaan?
Kysy, niin kerromme, kuinka tuo temppu tehdään.

  • Viestisi lähetetään sähköpostiini ja pyrin vastaamaan muutaman päivän kuluessa. Mikäli olen matkan tai muun syyn takia estynyt vastaamasta, varahenkilönäni toimiva Kurikan kaupungin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä. Tietojasi ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.

Kurkkaa.fi on Kurikan kaupungin asumisen kanava, jossa pääset tutustumaan eteläpohjalaiseen elämisen meininkiin ja alueen  tarjoamiin mahdollisuuksiin.    Käy rohkeasti sisään.

Jenni Latva

KURIKKA

Kysy meiltä

Kurikan kaupungin tiimi >

Riikka Svärd

KURIKKA

Sinun kotisi?

Kerro millaista kotia etsit >

Juhani ja Elli Koskinen

JALASJÄRVI

Teija ja Milla Valkama

JALASJÄRVI

Janne ja Viivi Leppiniemi

KURIKKA