JANNE LEPPINIEMI | KURIKKA, SYVÄOJANKYLÄ

Kuperkeikalla
takaisin Kurikkaan

”Koko juttu lähti kymmenen vuotta sitten vaimoni Outin aloitteesta, joka oli umpihelsinkiläinen. Hän rupesi puhumaan, että eikö olisi mukava muuttaa Kurikkaan. Viivi oli silloin yksivuotias, ja 15-vuotias isoveli Sebastian löysi mieluisan opiskelupaikan Koulutuskeskus Sedusta.

 

Muutimme isäni kotitilalle Kurikan Syväojankylään. Perustin maatalouden rinnalle konepajan, ja nyt teemme URHO-pyörätuoliramppeja valtakunnallisille markkinoille.

 

Kotiuduimme käytännössä heti, vaikka koko elämä piti tietysti rakentaa uudelleen. Täällä myös harrastusmahdollisuudet ovat huippuluokkaa. Viivin kanssa heitämme yhdessä voltteja Eira Nevanpään Taideliikuntakoulussa.”

Janne Leppiniemi
yrittäjä, EP:n Apuvälinekeskus Oy

Kiinnostaisiko muuttaa takaisin Kurikkaan?
Kysy meiltä vinkkejä.

  • Viestisi lähetetään sähköpostiini ja pyrin vastaamaan muutaman päivän kuluessa. Mikäli olen matkan tai muun syyn takia estynyt vastaamasta, varahenkilönäni toimiva Kurikan kaupungin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä. Tietojasi ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.

Kurkkaa.fi on Kurikan kaupungin asumisen kanava, jossa pääset tutustumaan eteläpohjalaiseen elämisen meininkiin ja alueen  tarjoamiin mahdollisuuksiin.    Käy rohkeasti sisään.

Jenni Latva

KURIKKA

Kysy meiltä

Kurikan kaupungin tiimi >

Riikka Svärd

KURIKKA

Sinun kotisi?

Kerro millaista kotia etsit >

Janne ja Virpi Keski-Valkama

JALASJÄRVI

Juhani ja Elli Koskinen

JALASJÄRVI

Teija ja Milla Valkama

JALASJÄRVI