ANNA-LIISA MYLLYMÄKI | JURVA, KESKUSTA

Jurva elää
puusta ja pärinästä

”Kurikan Jurva on kokoisekseen elinvoimainen ja virkeä paikka asua. Botniaringin moottorirata kehittyy koko ajan ja tuo tänne kesäkuukausina kymmeniätuhansia vierailijoita. Puu ja metalli taipuvat yrityksissä edelleen, ja peruspalvelut ovat pysyneet kylässä.

 

Minulla oli täällä yli 17 vuotta yritys, jossa toimi kirjakauppa ja kemikalio, Matkahuolto, Posti, Alkon tilauspalvelu ja pieni kahvio. Vuosi sitten jäin eläkkeelle, mutta elämä ei siitä kyllä yhtään rauhoittunut.

 

Päivät täyttyvät nyt luottamustoimista, yhdistystoiminnasta, luonnossa liikkumisesta ja lastenlapsista. Ei ole ainakaan pitkäveteistä.”

Anna-Liisa Myllymäki
Eläkeläinen

Minulla on Jurvassa paljon tuttuja ja hyvät verkostot.
Älä epäröi kysyä, jos tarvitset täältä jotakin.

  • Viestisi lähetetään sähköpostiini ja pyrin vastaamaan muutaman päivän kuluessa. Mikäli olen matkan tai muun syyn takia estynyt vastaamasta, varahenkilönäni toimiva Kurikan kaupungin työntekijä ottaa sinuun yhteyttä. Tietojasi ei tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.

Kurkkaa.fi on Kurikan kaupungin asumisen kanava, jossa pääset tutustumaan eteläpohjalaiseen elämisen meininkiin ja alueen  tarjoamiin mahdollisuuksiin.    Käy rohkeasti sisään.

Jenni Latva

KURIKKA

Kysy meiltä

Kurikan kaupungin tiimi >

Riikka Svärd

KURIKKA

Niina ja Olavi Kandolin

KURIKKA

Tiina Kapela

KURIKKA

Sinun kotisi?

Kerro millaista kotia etsit >

Janne ja Virpi Keski-Valkama

JALASJÄRVI

Juhani ja Elli Koskinen

JALASJÄRVI

Teija ja Milla Valkama

JALASJÄRVI

Janne ja Viivi Leppiniemi

KURIKKA

Leena ja Jukka Ujainen

KURIKKA