Kurikassa on mistä valita: kaupungin sykettä,
maaseudun rauhaa ja useita elinvoimaisia kyliä.

Kurikka

Kurikka on yrittäjäkaupunki, josta löytyvät kaikki sujuvan arjen takaamiseen tarvittavat palvelut ja lisäksi monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kurikan keskustan läpi virtaava joki antaa oman leimansa viihtyvyyteen. Keskustan palvelujen lähellä on vapaita tontteja muun muassa Riudankallion, Paavolan, Saaren, Kurikankylän, Kiven, Louvonmäen, Jyrän ja Kaistilan alueilla. Lisäksi löytyy omaleimaisia asuinalueita Kakkurin ja Panttilan kylistä.

Jalasjärvi

Jalasjärven keskus tarjoaa mukavaa maaseutumaista asumista kaupungin kainalossa. Jalasjärven alue on sisäiseltä rakenteeltaan varsin ehyt: keskustaajaman lisäksi Jalasjärven alueella on yhdeksän vireää keskuskylää. Vapaita tontteja on muun muassa koulukeskuksen lähellä sijaitsevassa Rajalassa ja Ilkankalliossa, joka on pari kilometriä keskustasta. Luopajärvi tarjoaa rauhallisia metsätontteja kymmenen kilometrin päässä Jalasjärven keskustasta, parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Seinäjoelta.

Jurva

Jurvan keskuksessa sijaitsee Suomen pisin ja nopeavauhtisin moottorirata Botniaring. Kahden kilometrin päässä Jurvan keskustasta sijaitsee suosittu kalastus- ja virkistysalue Säläisjärvi. Kaupungilla on tarjota tontteja muun muassa Sarvijoelta, josta on matkaa Vaasan keskustaan alle 40 kilometriä. Jurvan keskustassa on vapaita tontteja Haapalankankaassa ja Reinissä.

asunnot-myytavat-vuokra-lemmikki

Asunnot

MYYTÄVÄT ASUNNOT

VUOKRA-ASUNNOT

Kärrykartano on Kurikan kaupungin omistama
yleishyödyllinen kiinteistöosakeyhtiö, joka tarjoaa
vuokra-asuntoja niitä erityisesti tarvitseville.

tonttiesite-koti-kurikassa

Tontit

Tutustu tontteihin ›

Soita ja kysy:
p. 044 735 5441

Kati Sulonen,
kaupungingeodeetti

Millaista kotia etsit?

Kerro meille, niin autamme sinua eteenpäin. Voi olla, että uusi alku on vain yhden klikkauksen päässä.

  • Viestisi lähetetään kaupungin sähköpostiin. Tietojasi ei
    tallenneta eikä käytetä muihin tarkoituksiin.