VETOVOIMAINEN YRITYSALUE KURIKASSA

Mieti hetken, millaiselta yrityksesi näyttää parin vuoden päästä? Voisiko se sijaita Kurikan Magneetissa, keskeisellä paikalla kolmostien varrella?

Meillä on unelma, jossa 200 000 neliön suuruinen alue täyttyy mielenkiintoisista kaupoista ja yrityksistä. Kurikan Magneetti on uusi yritysalue ja kaupungin ykköshanke, joka yhdistää keskustan ja kolmostien vilkkaan valtaväylän. Sen ohi kulkee joka päivä merkittävä ostovoima, ja liikenteen uudelleenjärjestelyjen myötä liikennemäärät vain kasvavat entisestään. Magneetin risteyksen uusi sisääntulotie vie suoraan keskustaan, joka samalla muuttuu entistä kaupunkimaisemmaksi.

TULE MUKAAN
MAGNEETIN VOIMAKENTTÄÄN

Tehdään unelmasta yhdessä totta ja räätälöidään sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva alue.

 

Magneetin vetovoima vahvistaa ja virkistää paikallista ja alueellista liike-elämää ja sen erikoistavarakaupan kehittymistä. Magneetissa on tilaa noin 200 000 m2 ja tontteja voidaan räätälöidä yritysten tarpeiden mukaan.

MITÄ TÄNNE SOPII?

Uuden sukupolven huoltoasema, huonekalumyymälöitä,
auto- ja koneliikkeitä tai viherrakentamisen toimijoita.

Alue on sijainniltaan houkutteleva kohde rakennusliikkeille ja kiinteistösijoittajille sekä kauppa- ja palveluketjuille.

Magneetin alueen kaavaehdotus

TUNNETKO VETOA?

Ota yhteyttä:

Juha Luukko

p. 044 550 2639
juha.luukko@kurikka.fi

 

Jussi-Pekka Kurikka

p 044 760 9122

jussi-pekka.kurikka@kurikka.fi

Ideoita, neuvontaa ja rahoitusta yrittämiseen

Yrityspalvelupiste Formu palvelee yrittäjiä ja kuntalaisia Kurikan ydinkeskustassa. Formu on elinkeinotoiminnan osaamiskeskittymä, jossa yrittäjä tai yrittäjäksi aikova saa käytännön neuvot mihin mennä ja miten toimia yrityksen elinkaaren eri vaiheissa.

 

Saman katon alta löytyvät niin kaupungin elinkeinotoimen, SeAmk maakuntakorkeakoulun, Leader-toiminnan kuin Uusyrityskeskuksenkin palvelut. Formun tiloissa järjestetään myös tapahtumia alueen yrittäjille.

KURIKKA – YRITTÄJÄN MAAPERÄÄ

KURIKKA ON YRITTÄJÄ­KAUPUNKI, joka sijaitsee yritystoiminnan kannalta keskeisellä paikalla useiden valtateiden varrella ja suurien kaupunkien läheisyydessä. Yrittämisen ja yhdessä tekemisen perinteet elävät vahvana. Kurikan päätoimialoja ovat metalli- ja huonekaluteollisuus sekä maatalous. Yli kaksituhatta yritystä osoittaa, että Kurikka on oivallista yrittäjän maaperää.

 

Kaupunki tarjoaa verkostojensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa kattavat yrityspalvelut aloittaville, toimiville, kasvaville ja kansainvälistyville yrityksille. Yrityspalvelupiste Formun kautta saa neuvoja muun muassa yrityksen perustamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdokseen liittyvissä asioissa. Kaupungilla on myös kattavat tiedot vapaista toimitiloista ja teollisuustonteista.