KURIKAN KAMPUS

Huovintie 1, Kurikka

Tietoa, taitoa, tapahtumia ja tulevaisuutta

800

Opiskelijaa

15 000

yhteensä m²

11

TUTKINTOA

2019

Ovet avattu

30.09.2018

Rakennus valmistui

Kurikkaan on valmistunut uudenlainen oppimisyhteisö Kurikan lukion ja Sedun opiskelijoille. Kampuksella on mahdollisuus opiskella kymmeneen eri ammattiin ja valmistua ylioppilaaksi. Opiskelijat voivat joustavasti ja yksilöllisesti rakentaa omia opintopolkujaan sekä laajentaa osaamistaan muun muassa yrittäjyysopintojen, musiikin, tapahtumantuottamisen, liikunnan, kansainvälisen opiskelun ja korkeakouluopintojen parissa.

Kampusalue on vilkas tapahtumaympäristö. Opiskelua rikastuttavat aktiivinen opiskelijakunta, vaihto-opiskelijat, Kampus-osuuskunta, kilpaurheilijoiden yhteiset harjoitukset ja oma äänitysstudio. Kampuksen sydän on sisäpihan tori, joka on omiaan monenlaisille tapahtumille.

 

SIIRRY KAMPUKSEN VERKKOSIVUILLE

Kampuksen verkkoivut › 

 

LUE LISÄÄ OPISKELUSTA

Kurikan lukiossa › 

Sedu Kurikassa ›

 

TUTUSTU KAMPUKSEN ESITTEESEEN

Suomeksi ›

In English ›

ASUMINEN JA KULKUYHTEYDET

Kurikan Kampuksen opiskelijaasuntola valmistui Kampuksen kupeeseen (Huovintie 1). Rakennuttajana toimi Kurikan Toimitilat Oy.

Kolmikerroksisessa asuntolarakennuksessa on 30 kahden hengen huonetta ja 8 yhden hengen tuetun asumisen huonetta. Monipuoliset harrastetilat lisäävät asumisen mukavuutta.   

Kampus sijaitsee keskeisellä paikalla kauniin Kyrönjoen läheisyydessä. Maakuntakeskus Seinäjoki on alle puolen tunnin ajomatkan päässä ja Vaasaan matkustaa tunnissa. Molempiin kulkee useita kertoja päivässä bussiyhteys.